1 av 365 Förväntan (74)

fotograf anita österlen skåne fotoutmaning

 

Nytt år som är fyllt av förväntningar. Dels för denna fotoutmaningen men också hur mitt fotograferande ska utvecklas, i vilken riktning. Mitt företag står och väger, jag har två vägar att gå (egentligen tre om jag lägger samman de två). Återkommer med detta framåt!

Detta fotot är taget 2 minuter efter tolvslaget och himlen fylldes av vackra fyrverkeri i vår lilla by i hjärtat av Österlen. Byggnaden i fyrverkeriet är vår kyrka som slog många slag när 2013 gick över till 2014.
Kameran monterad på stativ med fjärrutlösare. Kameran inställt på M, manuell.
ISO på 100, bländaren 11 och slutartiden 4 sekunder. 140101 00:02:20

Önskar Alla ett skönt och förväntansfullt nytt år! Anita

25 reaktion på “1 av 365 Förväntan (74)

 1. Snyggt fotat till skillnad mot mitt skagiga fyrverkeri. Mitt stativ var spårlöst borta och det är ju förutsättningen för att lyckas med den sortens bilder. Vackert med kyrkan i mitten.
  Mitt namn har nog ännu inte kommit med bland de aktiva.

 2. Det var ett smart val av temat till denna bild. Snyggt!
  Nästan samma inställningsval 😉
  ..manuellt, ISO 200, 2 sek och fjärrutlösare.

  Vad kul att känna till att det är du som startat denna roliga utmaning.
  Önskar dig ett Gott 2014 och hoppas det blir ett bra år för dig och att du blir nöjd med dina val med företaget.

 3. Aha så du var den som startade upp det hela här, vad skoj.. jag var med första gången 2013 ett jätte roligt år, har fotat så många saker jag aldrig trott. Härligt med ett nytt år

 4. Stiligt! Och tack för informationen om inställningarna 🙂 Jag håller precis på att lära mig att fotografera manuellt, prövar mig fram, så det är till god hjälp att se hur du valt att fotografera! Snyggt med kyrktornets siluett framför de vackra fyrverkerierna! Ha ett gott nytt fotoår 2014!

Kommentera