Böljade fält av grönt och rött

fotografanita raps vallmo naturVackert, böljande och rött! Jag gillar verkligen dessa röda vallmon som växer i fälten att det växer vita blommor gör inte saken sämre. Såg igår att de nu börjat skörda rapsen. Vilken antagligen innebär att detta fältet kanske inte längre finns!

Men ännu vajar vete, korn och rågfälten! Ännu har jag inte sett något havrefälten innehållande vallmo.

Denna bilden är tagen bakom skolan. Det märks att man bor på landet. När det är så här vackert gör det inget! Dock var det inte lika trevligt i våras då det luktade, men utan lukten har vi inte dessa vackra fält!

Mer natur på Tisdagstema

7 reaktion på “Böljade fält av grönt och rött

  1. Känner verkligen igen mig när jag ser din bild, den härliga röda vallmon på de vajande fälten. Du har tur du som bor mitt i detta vackra landskap. Saknar Skåne varje dag.

Kommentera