Ingen blev skadad

fotografanita folkrace svampabanan svampafestivalen7

Upp och ner landade denna bilen under ett heat på Svampafestivalen i somras, som avgjordes på Svampabanan i Tomelilla. Första gången jag var och såg folkrace live! Kan säga det att det inte var sista gången heller!!

Visst vi valde sommarens varmaste dag! Ändå var det roligt och svettigt. Pratade med några killar som körde och de berättade varmt hur det gick till, vad flaggorna betydde med mera.

Ni kanske kan se bilden där jag står med mina kamera med 400 mm objektiv och de unga folkrace killarna står runt om mig i racekläder och pekar och förklarar vad som är vad. En av dem säger: Ta där borta, där händer det alltid saker. De fick tittade i min kamera, och berätta ännu mer! Sedan tog de en flaska vatten och släntrade iväg för att göra sig klara för sitt heat!

Fler inlägg från Svampafestivalen: 1, 2, 3 och fyra.

Måndagstema

3 svar på ”Ingen blev skadad

Kommentera