Äntligen vår i år med massor av…

naturfotograf österlen, fotograf österlen, foto österlen, första tulpanerna

 

Årets första tulpan har äntligen slagit ut! Först igår 18 april såg jag en blomma nästan utslagen. Förra året blommade dessa redan den nionde samma månad. Och året innan hade jag tagit bilder på dem redan den sjunde april.

Känslan är att så fort denna vackra tulpan blommar så är det den verkliga vårexplosionen som är på gång! Härligt och skönt tycker vissa. Och jag suckar lite extra i år eftersom allt pollen visst ska ut på en och samma gång! Började redan i början av veckan och klia mig i ögonen. Fattade först inte varför, men insåg att jag behövde Lomudaldroppar och genast blev det bättre.

Det är mina vårminnen! Jag är väldigt förtjust i denna tidiga tulpan som jag inte vet vad den heter, men det är skir och vacker. Och att det blir inte varit särskilt mycket pollen de senaste åren.

Tema Fredag

7 svar på ”Äntligen vår i år med massor av…

Kommentera