Dessa avstår jag från

fotografanita nasslor

Nu är det klart! Vi har lagt handpenning på ett hus. Så om två månader ska vi flytta igen! Det ska bli spännande och roligt men också en massa mer jobb i tex trädgården.

Dessa vill inte jag se i vår blivande trädgård! Många tycker om att göra nässelsoppa på dem, men jag avstår. De ryckes upp med rot för att slippa dem! Förhoppningsvis slipper vi dem helt eftersom trädgården är välskött och planerad sedan många år tillbaka!

Tema fredag


11 svar på ”Dessa avstår jag från

  1. Fascinerad av de som lagar till saker av nässlor, granskott, annat festligt man hittar i naturen – och skulle nog vilja vara mer så … men , nej, det kommer nog aldrig hända!
    Ni kanske får något trevligt äppelträd istället 😉

  2. Vad spännande att byta bostad 🙂 Ett stort steg i ens tillvaro som kan vara ganska så omvälvande, speciellt om man bott länge på samma plats. Nä.. vill man inte se nässlor runt sitt hus är det bara att plocka bort. Nu är det er trädgård (snart 😉 .. och bara ni bestämmer vad som ska växa där. Låter härligt. Trevlig helg !

  3. Vilken underbar bild på dessa styggelser! De kan faktist vara riktigt vackra såhär!

    Grattis till nya bostaden! Och lycka till med flytten…det måste vara spännande att få nytt! :O)

    Ha en skön dag!

  4. Nej de här vill jag också slippa. Men alltid varje år kommer de och smyger närmare vårt staket. Tänk att några vill äta dem också. Obegripligt!!!

Kommentera