Kärleksförklaring

fotografanita mjuk soft horseDet mjukaste jag vet är hästar. Kan bero på att jag är uppvuxen med dessa softa, sköna och mäktiga djur. Alla hästintresserade flickor i olika åldrar vet att hästen kan hjälpa till att lösa problem! Bara genom sin närvaro!

Finns det något bättre sätt att bli tröstad än av en mjuk häst som man kan borra ner näsan i pälsen på? Nja, med fler års livserfarenhet än vad jag hade vid 10-15 års ålder är kanske svaret ett annat! Men jag älskar fortfarande dessa djur!

Tema Fredag

8 svar på ”Kärleksförklaring

  1. Åh vilken vacker bild på de vackra hästarna. Du har verkligen fått fram mjukheten i bilden!! Jag tror att hur gammal man än blir kan djur skänka en större tröst än någon/något annan!

    Ha en skön helg!

  2. Jag har aldrig varit en hästtjej även om jag varit en pojkflicka för det var bilar för hela slanten för mig. Nu har min syster ardennerhästar och jag har vant mig vid dem. Speciellt den ”lille” för han är född i gården och känner mig sen han föddes. Han är jag inte rädd för han kommer fram och hälsar och söker givetvis efter en morot eller ett äpple. Mulen hans är mjuk och len.

Kommentera