Nätverkande

fotografanita webb web spindel morgon morgonljus

Jag fick gå in och hämta kameran i morse när jag skulle hämta tidningen i lådan. Detta stora fina nät hade någon vävt i våra stora tujjor. Att morgonljuset var perfekt gjorde inget!!

Är du med i något nätverk? Jag är med i några nätverk inklusive det stora social nätverket Facebook! Jag gillar nätverkande, det ger kraft och styrka, mod att stå där längst ut på bladet och våga hoppa. Själva hoppande i mitt fall är att jag vågade starta eget företag!

Torsdagstema

10 svar på ”Nätverkande

 1. Vilket ljus i ditt nätverk och visst är jag med i FB trots att jag vägrade länge, även om jag fanns registrerad. Men jag använder det mer för ”svammel” inget konstruktivt för att skapa nya jobbkontakter – inte i dagsläget i alla fall. Låter spännande med ditt nya företag och det är alltid kul att kunna jobba med det man själv vill och önskar.

  • Jag tycker FB är lite vad man gör det till! Jag har varit med länge men i början var det inte många jag kände IRL och allt var på engelska. Du väljer själv vad du vill läsa, så känner jag det idag! Samt att jag har min företagssida där jag lägger upp annonser och foton jag gillar eller vill visa! Det är verkligen underbart att få göra det jag vill göra!! Å andra sidan har jag ett underbart nätverk runt mig som möjliggör att jag kan det!

 2. Härligt när nätverkande leder till sådana steg!!
  Facebook är inte dumt – rätt använt. Har själv stor glädje av
  det nätverket. Tyvärr finns det ju många som råkat illa ut där.

 3. Nätverkande är nog a och o om man skall starta eget. Vägar man är hälften vunnet. Jag är med i FB pga ungdomarna i släkten. Det var de som utövade påtryckningar på mig, och varför inte? Man måste hänga med i utvecklingen annars stagnerar man som person. Bilden är superduper. Gillar den skarpt.

 4. Fantastisk bild, gillar ljuset som faller in i nätet, ser varmt och behagligt ut.
  Ja jag är ju med i FB men det vet du redan, i övrigt Instagram och Tumblr om det nu räknas som nätverk. 🙂

 5. Glömde svara på din fråga – jag är med i många för jag gillar att testa 😉 I Facebook är jag med i flera grupper, G+, twitter, Fotosidan, Tumblr, Europafotobloggar, …… och .. nej jag hinner inte med att vara så aktiv ÖVERALLT 😉

Kommentera